U podmetnutom požaru izgoreo autobus

Izvor: Blic, 16.Avg.2011, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U podmetnutom požaru izgoreo autobus

UŽICE - U podmetnutom požaru, koji je juče oko pet sati ujutru buknuo na placu autoprevozničkog preduzeća „Gaga turs“ u mestu Sušica nedaleko od Čajetine, izgoreo je jedan autobus ove firme.

Prvi rezulatiti istrage koju je pokrenula užička policija nesumnjivo ukazuju da je reč o sabotaži, odnosno da je požar nametno podmetnut.

Ispod prednjeg i zadnjeg levog točka nađene su staklene boce u kojima se nalazila zapaljiva smesa, aktivirana paljenjem improvizovanih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << fitilja.

Autobus "Tensa", koji se našao na meti piromana, bio je parkiran uz zlatiborsku magistralu a u njegovoj blizini nalazila su se još četiri takva autobusa.

Pravovremenom intervencijom čajetinskih vatrogasaca požar je ubrzo lokalizovan.

Milan Radibratović, gazda autoprevozničke firme koja ima 70 radnika, sumnja da mu je požar podmetnuo neko ko želi da ga izbaci iz posla.

- Očekujem od policije da što pre razreši ko je i po čijem nalogu zapalio autobus. Nikome ne dugujem ništa, zato pretpostavljam da iza ovog čina stoji neko kome je stalo da moju firmu eliminiše iz ovog posla. Jedan autobus manje – više, ali ovaj slučaj ima veoma ozbiljnu pozadinu - izjavio je Radibratović.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.