U plakarima svjetskih zvijezda Mou čizme

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Sep.2015, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U plakarima svjetskih zvijezda Mou čizme

Ako vam kažemo da su ove čizme omiljene Sari Džesiki Parker, vjerujemo da će one ove zime osvojiti i vaša srca.

Popularne Mou čizme su naizgled robusne zimske čizme, ali veoma tople i lagane. Londonski brend Mou nudi originalnu obuću koja je veoma udobna i savršena za vaše svakodnevne aktivnosti tokom zime.

Dizajner obuće, Šhelley Tichborne je lansirala svoju kompaniju 2002. godine sa klasičnim modelom čizme i od tada do danas je dodala, između ostalog, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << veoma popularni Eskim stil.

Ona je započela svoju karijeru 2002. godine dizajniranjem papuča i prve čizme je dizajnirala 2004. godine. Zatim je uvela više stilova. Brend Mou se fokusira na ekološku proizvodnju čizama. Svi modeli su napravljeni od prirodnih materijala, spajajući tradicionalne tehnike i urbani stil koji dovode do jedinstvene i originalne kolekcije.

Originalnost i udobnost su ono što privlači kupce. Poznate svjetske zvijezde su opsjednute ovim čizmama i rado ih nose tokom zimskih dana. Primijetili smo da ikone stila, Gvinet Paltrou, Sara Džesika Parker, Kameron Dijaz, Gvin Stefani, Siena Miler i mnoge druge poznate dame uživaju u udobnosti ovih čizama.

Lepa vest je da je brend Mou stigao i kod nas. Nova jesenja kolekcija donosi sjajne modele, a vi ih već možete pronaći u jednoj od najvećih regionalnih retail kompanija, Fashion Company. Liniju ženske obuće MOU za sezonu jesen/zima 2015. možete kupiti u multibrand concept store-a FASHION&FRIENDS u Beogradu.

Pogledajte kako poznate dame nose Mou čizme, i budite u trendu ove zime. Udobnost, toplina i trendi izgled su zagarantovani.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.