U petoj deceniji, manekenka lepša nego ikad

Izvor: Vesti-online.com, 13.Avg.2018, 09:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U petoj deceniji, manekenka lepša nego ikad

Ona je jedan od najmoćnijih supermodela koji su gospodarili 90-im, ali isto tako je i jedna od retkih u surovom svetu svetskog šoubiznisa koja nije podlegla trendu estetske hirurgije, pokazavši kako se stari sa stilom i kako prava prirodna lepotica izgleda na pragu šeste decenije!

Kristi Tarlington bila je specijalni gost na jednom njujorškom događaju, a ova 49-godišnja dama definitivno je ostavila bez daha sve prisutne - blistala je u elegantnoj plisiranoj haljini midi dužine.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
Kristi je ovu haljinu crno-bele boje upotpunila trakom oko struka koja je istakla njenu vitku figuru, a rešila se za nešto opušteniju varijantu, pa je umesto visokih potpetica obula modernu verziju rimljanki.

Happy Birthday to this beauty! We were doubled up right from the start. We shared more in common than the others of our era. We were the Americans of our bunch and we were both one of three sisters. I always looked up to Cindy and found her to be both calming and really funny when we worked together. She has been a consistent and reliable friend and so supportive of everything I have done over the years. Have an amazing day and year! @cindycrawford @mariotestino for @vanityfair

A post shared by Christy Turlington Burns (@cturlington) on Feb 20, 2017 at 10:47am PST

Sa modnim detaljima nije preterivala, pa je sve začinila samo upadljviim crnim naušnicama, a njeno prelepo lice krasila je diskretna šminka i zalizana bob frizura. Zanimljivo je da je nekadašnja manekenka jedna od retkih žena koja je odolela izazovu "večne mladosti", odlučivši da ostari prirodno, a da joj jedini instrument na putu da sačuva lepotu bude zdrav način života i aktivna nega.

This is NY Senator @kirstengillibrand showing everyone how pregnant she was when we first met in Washington 10 years ago. It was an honor to get to chat with her today about the right to health and about all that is at stake for women & families if we don’t stand up and fight back. “In NYC black women are 12 x more likely to die from pregnancy and childbirth related complications” Why? “Institutional racism!” @everymomcounts #BlogHer18

A post shared by Christy Turlington Burns (@cturlington) on Aug 9, 2018 at 2:39pm PDT

I zaista - oduvek je bila lepotica, ali čini se da su joj zrele godine donele dodatnu produhovljenost i šarm, i možemo samo da se divimo ženi koja se ubraja u skroman red onih koje su rešila da se ne zamarjau ponekom borom i da svoje godine nose sa ukusom, dostojanstveno i damski.

"Donedavno sve te stvari nisu ni postojale, kolagen, masne stanice, sve te lude stvari koje ljudi rade kako bi se pomladili, a koje ne mogu ni da zamislim. Kao prvo, nemam vremena za sve to, kao drugo, mislim da to nimalo ne izgleda dobro. Možda bih razmišljala drugačije da mislim kako to na kraju izgleda lepo, da ne boli ili da ne šalje lošu poruku mladima. Ali još nisam videla nikoga ko je to učinio a da sam pomislila - e, to je dobra ideja. Sve mi to izgleda jako čudno", nedavno je objasnila Kristi.

Back in Guatemala, one of my happy places and also one of the countries @everymomcounts is investing in proven solutions to end preventable maternal deaths in this region. Looking forward to spending the week here and introducing friends to our grantee partners and programs they are helping to support. #tomsformoms #Antigua

A post shared by Christy Turlington Burns (@cturlington) on Jun 26, 2017 at 4:48pm PDT

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Kažu da je lepša od Monike Beluči: Bez ijedne operacije u petoj deceniji, stari dostojanstveno

Izvor: Story, 13.Avg.2018

Ona je jedan od najmoćnijih supermodela koji su gospodarili 90-im, ali isto tako je i jedna od retkih u surovom svetu svetskog šoubiznisa koja nije podlegla trendu estetske hirurgije, pokazavši kako se stari sa stilom i kako prava prirodna lepotica izgleda na pragu šeste decenije! Happy & Healthy...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.