Izvor: Radio Slobodna Evropa, 19.Nov.2013, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U padu turističkog aviona u Francuskoj 6 mrtvih

Najmanje šest osoba smrtno je stradalo u nesreći malog aviona u Francuskoj. Ekipe za spašavanje navode da se američki turistički avion tipa TBM-700 srušio na jednu livadu na području Yonne u centralnim dijelovima zemlje. Avion je letio iz Annecyja u Toussus-le-Noble. Područje na koje je pao avion je bilo pod velikom maglom. Vlasti civilne avijacije navode da su sve osobe u avionu francuski državljani, a u toku je otkrivanje identiteta.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Meksiko:Tri aviona pala za dva dana

Izvor: B92, 20.Nov.2013, 08:06

Meksiko Siti -- Tri aviona koja su letela ka Meksiku ili iz te zemlje srušila su se u poslednja dva dana i najmanje šest putnika je izgubilo život i dvoje se vodi kao nestalo...Mali avion Cesna 150 registrovan u Meksiku srušio se juče popodne ubrzo po poletanju sa Medjunarodnog aerodroma Mina u...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.