U ovom srpskom gradu baš vole da piju!

Izvor: Telegraf.rs, 17.Nov.2014, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U ovom srpskom gradu baš vole da piju!

Među zadržanim licima na trežnjenju u Valjevu, najviše alkokola u krvi, 2,50 promila, imao je vozač koji je zaustavljenu u Knez Mihajlovoj ulici

Tokom vikenda valjevska policija otkrila je 44 pijana vozača.

U akcijama koje su sprovedene u noćnim satima saobraćajna policija je na trženjenju zadržala devet vozača, koji su imali više od 1,2 promila alkohola u krvi u trenutku kada su zatečeni u vožnji. Među zadržanim licima najviše alkokola >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << u krvi, 2,50 promila, imao je vozač koji je zaustavljenu u Knez Mihajlovoj ulici u Valjevu.

Policija je saopštila da je do sada u Kolubarskom okrugu bez vozačkih dozvola ostalo 518 ljudi, koji su za dve godine imali preko 18 kaznenih poena.

Foto: Tanjug

Statistika pokazuje da je smanjen broj saobraćajnih nesreća u odnosu na prošlu godinu, kao i broj poginulih na putevima u valjevskom kraju.

Za prvih 10 meseci prošle godine poginulo je 17 ljudi, dok je u istom periodu ove godine u saobraćaju nastradalo 14 osoba.

(S. S.)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.