U nevremenu u Novom Sadu stradala žena, oluja stiže u Beograd (VIDEO)

Izvor: Prva.rs, 29.Jun.2017, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U nevremenu u Novom Sadu stradala žena, oluja stiže u Beograd (VIDEO)

Novosadski portal 021.rs javlja i da je teško povređen 83-godišnji S. S. koji je u svesnom stanju prevezen na reanimaciju u Urgentni centar
Nesreća se dogodila kod Šajkaške raskrsnice na Zrenjaninskom putu, a automobil je bio potpuno smrskan zbog čega su reagovali i vatrogasci koji su morali da ga seku.
Na društvenim mrežama objavljene su i dve fotografije sa lica mesta.
Nevreme je pogodilo Novi Sad oko 11 časova, a trajalo je ne više od desetak minuta, navode sa 021.rs.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << /> Ako je verovati Accuweatheru, nevreme bi moglo da stigne u Beograd oko 14 časova.

RHMZ je ranije na sajtu objavio hitno upozorenje da se u narednih sat vremena očekuju jaki pljuskovi sa grmljavinom, vetrom i gradom u zapadnim delovima Srema.
Pojedini Subotičani su na svoje profile na društvenim mrežama objavili da je nevreme već počelo u njihovom gradu i da kiša pljušti.
Meteorolog Nedeljko Todorović kaže da se radi o letnjem nevremenu, koje je kratkotrajno.
Pratite nas i na Viberu! "Nevreme je već bilo u Somboru i Paliću, a ugroženi su Bačka, Srem i severni Banat. Postoji mogućnost da ovo nevreme dođe i do Beograda za jedno dva do tri sata, ali mnogo manjeg intenziteta", kazao je Todorović za "Blic".
Podsetimo, prema prognozama vremena do 2. jula u Srbiji se očekuju tropske temperature, koje će se kretati i do 42 stepena. RHMZ već danima upozorava na prevelike vrućine ali i na crveni stepen UV zračenja. Iz AMSS je takođe upozoreno da se vozi uz dodatnu opreznost kao i da se izbegavavožnja u najtoplijem delu dana.
Izvor: b92.net, blic, 021.rs

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.