Izvor: Nezavisne Novine, 01.Sep.2017, 08:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U nedjelju oko 5.500 potrošača bez struje

ZVORNIK - Oko 5.500 hiljada potrošača sa dijela prigradskog i seoskog područja grada Zvornika u nedjelju, 3. septembra ostaće bez električne energije.

"Radnici 'Elektro-Bijeljine' u nedjelju će izvoditi radove na remontu Trafo stanice 'Karakaj', zbog čega će od 9.00 do 17.00 časoca bez električne energije biti oko 5.500 kupaca", rekao je Srni portparol "Elektro-Bijeljine" Slobodan Đalamić.

On je dodao da će bez struje biti potrošači koji se snabdijevaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << sa dalekovoda "Kozluk", "Sapna", "Grbavci", "Rasklopište", "Pekara", "Ciglana", "Distributivni centar" i "Univerzal".

"Nakon dvomjesečne pauze, ovaj remont je jedan od nekoliko koji će se raditi u septembru, sve sa ciljem da naši kupci imaju što kvalitetnije snabdijevanje električnom energijom", rekao je Đalamić.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.