U nedelju sunčano, ali i sa snegom - do sedam stepeni

Izvor: B92, 10.Dec.2017, 00:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U nedelju sunčano, ali i sa snegom - do sedam stepeni

Beograd -- U Srbiji će u nedelju biti pretežno sunčano, samo se još ujutru na jugu i istoku uz nešto više oblačnosti ponegde očekuje slab kratkotrajan sneg.

Vetar će biti slab i umeren jugozapadni i južni, posle podne i uveče povremeno jak, uglavnom u planinskim predelima, navode iz RHMZ.

Jutarnja temperatura kretaće se od minus tri do jedan, a najviša dnevna od tri do osam stepeni Celzijusa. Uveče i tokom noći u severnim krajevima predviđa se prolazno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << naoblačenje, ponegde s kratkotrajnom kišom.

U Beogradu će biti pretežno sunčano, uz slab i umeren jugozapadni i južni vetar. Jutarnja temperatura će biti oko minus jedan, najviša dnevna oko sedam stepeni Celzijusa. Tokom noći se predviđa prolazno naoblačenje.

U narednih sedam dana očekuje se suvo i toplije, s temperaturom iznad prosečnih vrednosti, samo se u sredu predviđa prolazno naoblačenje s kišom i padom temeprature, na visokim planinama sa snegom.

U Beogradu se predviđa slično vreme u istom periodu.

Biometeorološka prognoza za nedelju, 10. decembra 2017:

Osobama sa cerebrovaskularnim, srčanim i disajnim tegobama se savetuje oprez usled očekivane biometeorološke situacije. Meteoropatske reakcije su moguće u vidu pospanosti, neraspoloženja i glavobolјe.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.