U narednih 24 sata stvar se LOMI: Sledi sneg, kiša, a temperature ISPOD PROSEKA

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Dec.2017, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U narednih 24 sata stvar se LOMI: Sledi sneg, kiša, a temperature ISPOD PROSEKA

Zima pokazuje svoje lice

U većem delu Srbije u nedelju 17. decembra biće oblačno, mestimično sa mešovitim padavinama, snegom i susnežicom, a na jugoistoku i sa kišom.

Padavine će biti uglavnom slabog intenziteta. U severnim krajevima promenljivo oblačno sa periodima sunčanog vremena i uglavnom suvo.

Vetar slab i umeren, na istoku povremeno i jak, severozapadni, zapadni. Jutarnja temperatura od minus 1 do 3, najviša dnevna od 2 do 4 stepena, u Negotinskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Krajini oko 6 stepeni.

U Beogradu pretežno oblačno, hladno, moguć je kratkotrajan sneg. Vetar slab i umeren, severozapadni. Temperatura bez većeg kolebanja od 1 do 3 stepena.

Narednih dana hladno, promenljivo oblačno, povremeno sa kratkotrajnim snegom, češćim u brdsko-planinskim predelima. U jutarnjim satima slab i umeren mraz, a najviša dnevna temperatura ispod prosečnih vrednosti.

Za vikend novo naoblačenje mestimično sa padavinama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.