U krvi Ejmi Vajnhaus nije pronađena droga

Izvor: Vesti-online.com, 24.Avg.2011, 00:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U krvi Ejmi Vajnhaus nije pronađena droga

U krvi Ejmi Vajnhaus nije bilo ni jedne ilegalne supstance, pokazali su rezultati toksikološke analize, a potvrdili su portparoli njene porodice.

U zvaničnom izveštaju londonske policije stoji da su kod pevačice pronađeni tragovi alkohola, ali još nije utvrđeno da li su oni uticali na tragičnu smrt Ejmi Vajnhaus.

- Porodica bi >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << želela da se zahvali policiji i islednicima na njihovoj temeljnoj istrazi i na tome što su ih sve vreme obaveštavali o detaljima vezanim za Ejminu smrt. Očekuju krajnje rezultate istrage u oktobru - rekao je portparol porodice Vajnhaus.

Pevačica je u 27. godini preminula 23. jula u Londonu, a sahranjenja je 26. jula.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.