Izvor: Nezavisne Novine, 17.Feb.2017, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U januaru 259 krivičnih djela

BANJALUKA - Na području Centra javne bezbjednosti /CJB/ Banjaluka tokom januara evidentirano je 259 krivičnih djela, od čega 224 iz oblasti opšteg kriminaliteta, rekao je načelnik Sektora kriminalističke policije Darko Novković.

Novković je na konferenciji za novinare rekao da je od ukupnog broja krivičnih djela opšteg kriminaliteta riješeno 167 ili 71,1 odsto, dok je po nepoznatom izvršiocu rasvijetljeno 80 krivičnih djela ili 54,1 odsto.

On je naveo da >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << je tokom januara Centru prijavljeno 137 krivičnih djela protiv imovine, od čega je rasvijetljeno 58,2 odsto, a evidentirano je i 60 teških krađa, za 24,1 odsto manje nego u istom mjesecu prošle godine.

Novković je dodao da je policija primila 21 prijavu o počinjenim krivičnim djelima protiv života i tijela, 14 lakih tjelesnih povreda i pet teških, kao i jedan pokušaj silovanja koji je rasvijetljen.

On je rekao da u januaru nije bilo ubistava, dok je evidentirano devet samoubistava.

Evidentirana su tri krivična djela i osam prekršaja u vezi sa zloupotrebom droga, uhapšena su 23 lica i oduzeto 515 grama marihuane.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Banjalučanin prisvojio novac povjeren za registraciju vozila

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Feb.2017

BANJALUKA - Okružnom tužilaštvu u Banjaluci biće dostavljen izvještaj protiv Banjalučanina Z.P. (27) zbog sumnje da je, kao savjetnik za osiguranje u jednom banjalučkom preduzeću, vršio malverzacije prilikom registracije vozila, čime je stekao protivpravnu imovinsku korist od ukupno 64.385...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.