U eksploziji u Zemunu povređena Španjolka

Izvor: B92, 11.Avg.2018, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U eksploziji u Zemunu povređena Španjolka

Beograd -- U eksploziji automobila u Zemunu koja se noćas dogodila povređena je državljanka Španije Olatz Bilbao Gonzales (20), pišu beogradski mediji.

Kako pišu “Novosti“, ona je rođena 1998. godine i bivša je mis Marbelje.

Požar je, kako se sumnja, podmetnut. Da podsetimo, u eksploziji automobila u naselju Galenika poveđena je devojka, a mediji navode da je meta bio vozač audija Strahinja Stojanovič (28), koji je poznat policiji i više puta osuđivan, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a nedavno je izašao iz zatvora.

N1 navodi da se Stojanović pojavio i kao svedok na suđenju za ubistvo brata Luke Bojovića, Nikole.

Sumnja se da je Stojanović bio blizak sa braćom Šaranović, koji su ubijeni tokom kriminalnih obračuna i čija je porodica od 2009. u sukobu sa klanom Luke Bojovića.

Otac Strahinje Stojanovića, Paja, ubijen je 2015. kada su ga, takođe u Zemunu, ubice likvidirale sa nekoliko hitaca.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

U eksploziji u Zemunu povrijeđena bivša mis Marbelje

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Avg.2018

BEOGRAD - U eksploziji automobila u Zemunu koja se noćas dogodila povrijeđena je državljanka Španije Olatz Bilbao Gonzales (20), pišu beogradski mediji...Kako pišu “Novosti“, ona je rođena 1998. godine i bivša je mis Marbelje...Požar je, kako se sumnja, podmetnut. Da podsjetimo, u eksploziji...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.