U eksploziji u Indiji povređeno 16 ljudi

Izvor: Blic, 17.Apr.2013, 11:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U eksploziji u Indiji povređeno 16 ljudi

Bengalor - U eksploziji koja se dogodila ispred kancelarije jedne političke partije u Bengaloru na jugu Indije povređeno 16 ljudi, saopštila je policija.

Bomba je bila postavljena na jednom motociklu parkiranom nedaleko od kancelarije opozicione Baratija Janata Partije koja ima vlast u državi Karnataka na jugu Indije, a istraga je u toku, preneo je AFP.

- Najpre smo pomislili da su zapalljena dva automobila parkirana oko motocikla, ali pošto je motocikl potpuno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << izgoreo shvatili smo da je na njemu bio postavljen eksploziv - rekao je policijski komesar u Bengaloru R. Auradakar novinarima.

U eksploziji je povređeno 16 ljudi, medju kojima i osam policajaca, dodao je on.

Indijska savezna država Karnataka ima 55 miliona stanovnika, a sledećeg meseca se održavaju izbori za skupštinu ove savezne države.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.