Izvor: Nezavisne Novine, 24.Maj.2018, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U eksploziji u Banjaluci oštećeno više vozila

BANJALUKA – Više vozila oštećeno je u Ulici kralja Petra drugog u Banjaluci, a najvjerovatnije su oštećenja nastala u eksploziji zasad nepoznate naprave, saznaju "Nezavisne" nezvanično.

Povrijeđenih, srećom, nema, a policija radi na utvrđivanju svih okolnosti ovog događaja.

"Pripadnici Policijske uprave Banjaluka postupaju po zaprimljenoj prijavi i preduzimaju sve potrebne mjere i radnje sa ciljem tvrđivanja okolnosti koje su dovele do oštećenja na vozilima >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << koja su parkirana u Ulici kralja Petra drugog u Banjaluci o početnim saznanjima obavješteno je nadležno tužilaštvo", rekla nam je Marija Markanović, portparol PU Banjaluka.

Novinar "Nezavisnih" javlja da je na mjestu događaja više policijskih patrola, uključujući i krim-policiju.

Blokiran je prilaz zgradi ispred koje su oštećena vozila bila parkirana. Krim-tehničar uzima tragove.

"Eksplozija nas je probudila oko 1.30. Baš je jako zatresao. Mislila sam da je grom, a kada sam izašla na balkon, osjetila sam miris paljevine", priča za "Nezavisne" jedna mještanka.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Banjaluka: Eksplozija, oštećeno više automobila

Izvor: B92, 24.Maj.2018

Banjaluka -- Više automobila oštećeno je u Ulici kralja Petra II u Banjaluci, posle eksplozije koja se desila noćas oko jedan čas...U eksploziji nema povređenih, ali je načinjena veća materijalna šteta...Na mesto eksplozije izašle su pripadnici policije, koji, kako je navedeno iz Policijske...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.