U dva udesa dve lakše povređene osobe

Izvor: B92, 16.Jun.2020, 07:31

U dva udesa dve lakše povređene osobe

Beograd -- U dve saobraćajne nezgode u Beogradu lakše su povređene dve osobe, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći.

Prva nezgoda desila se sinoć u 21.06 u Bulevaru Nikole Tesle. Povređen je dečak star 13 godina i on je sa lakšim povredama glave prebačen na Urgentni centar.

U drugoj saobraćajnoj nesreći, do koje je došlo u 21.14 sati na auto-putu, u visini Bežanijske kose, lakše je povređen muškarac star 51 godinu, koji je takođe prebačen na Urgentni centar.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Hitna pomoć u Beogradu protekle noći imala je dosta posla, zabeležena je 101 intervencija, od čega 20 na javnom mestu. Intervencije su se uglavnom odnosile na hronične bolesnike - hipertenzičare i astmatičare, a na javnom mestu bilo je dosta alkoholisanih.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.