Izvor: Nezavisne Novine, 16.Maj.2012, 10:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U dolini Neretve pao avion s dvoje putnika

PLOČE - U nesreći prilikom pada malog aviona u mjestu Rogotin kod Ploča poginuli su muškarac i žena, potvrdio je inspektor za avionske nesreće Dinko Vodanović.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mali avion pao u reku Neretvu

Izvor: Blic, 16.Maj.2012

Mali avion u kojemu su navodno bile dve osobe srušio se jutros u reku Neretvu u Hrvatskoj, javio je hrvatski portal "Index.hr". Na mesto nesreće upućena je policija...Hrvatski portal prenosi i da je pokrenuta potraga za ostacima aviona...Iz uprave za zaštitu i spašavanje potvrđeno je da su obe...

Nastavak na Blic...

Srušio se mali avion u Hrvatskoj, dvoje poginulih

Izvor: Cafe.ba, 16.Maj.2012

U dolini Neretve u mjestu Rogotina kod Ploča srušio se mali avion u kome su bile dvije osobe, koje su najvjerovatnije poginule, potvrđeno je u policiji.

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.