U borbi protiv korone u Bujanovcu donete nove mere

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Nov.2020, 12:50

U borbi protiv korone u Bujanovcu donete nove mere

Štab za vanredne situacije Bujanovca konstatovao je na osnovu izveštaja Doma zdravlja da je situacija u tom gradu nepovoljna i nestabilna, da se iz dana u dan povećava broj pregleda u kovid ambulanti i da se donete zaštitne mere u dovoljnoj meri ne poštuju, i doneo nove mere.

Ograničava se radno vreme ugostiteljskih objekata, priređivača posebnih i klasičnih igara na sreću, tako da ti objekti neće pružati ugostiteljske usluge u vremenu od 19.00 do 05.00 sati, navodi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << se na sajtu skupštine grada.

Nalaže se da Srednja Škola "Sezan Suroi" od ponedeljka pređe na onlajn nastavu.

Naloženo je inspekciji da nastavi kontrolu poštovanja mera, kao i apel građanima i privrednicima da poštuju mere.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

U Novom Pazaru povećan broj oboljelih, 68 covid pacijenata u bolnicama

Izvor: SandzakPress.net, 23.Nov.2020, 11:29

  Obaveštenje Prema podacima koji su na današnji dan Štabu za vanredne situacije dostavili Regionalni COVID centar Novi Pazar, Dom zdravlja i ZZJNP stanje na dan 22. novembar 2020. je sledeće: Broj novih prijema 4 (1 pacijent iz Raške, 3 iz Novog Pazara) Broj otpusta 0 Broj transportovanih pacijenata...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.