Izvor: Nezavisne Novine, 24.Jan.2018, 23:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U akciji "Zadruga" uhapšeno 12 osoba

SARAJEVO - U nastavku operativne akcije kodnog naziva "Zadruga", čija realizacija je počela u srijedu ujutro po nalogu Tužilaštva Kantona Sarajevo (KS), pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova KS (MUPKS) uhapsili su do sada 12 osoba, osumnjičenih za organizovani kriminal u vezi s pranjem novca i zloupotrebom položaja ili ovlaštenja.

Ovo je za "N1" potvrdila portparol Tužilaštva KS Azra Bavčić, i dodala da se akcija nastavlja.

Dodala je da se planirane >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << aktivnosti realizuju pod nadzorom Tužilaštva KS-a i u koordinaciji s MUP-om KS, Poreskom upravom Federacije BiH, Državnom agencijom za istrage i zaštitu (SIPA) i Obavještajno-bezbjednosnom agencijom BiH (OSABiH).

(N1)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.