U Zemunu pretučen kontrolor Bus-plusa

Izvor: Glas javnosti, 06.Jun.2013, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Zemunu pretučen kontrolor Bus-plusa

BEOGRAD - U Zemunu je danas u 18 sati pretučen kontolor Bus-plusa, koga je Hitna pomoć prevezla u KBC Zemun, izjavila je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Macura je precizirala da se radi o 25-godišnjem muškarcu, kome je ekipa Hitne pomoći konstatovala otok i modrice na obe jagodične kosti i ogrebotine po licu. Macura je dodala da se to dogodilo na stajalištu kod Medicinske škole u Ulici cara Dušana.

Nastavak na Glas javnosti...






Povezane vesti

Beograd: Devojka prijavila silovanje u hotelu

Izvor: Press, 06.Jun.2013

Kako Pressonline nezvanično saznaje, ona je bila na šestom spratu ovog hotela, kada je gola izletela iz sobe i tražila izlaz. Pozvala je policiju i prijavila da je silovana...Međutim, kada su stigli pripadnici policije, izjavila je da nije silovana, već da joj je neko nešto sipao u piće. Na lice...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.