U Zastavi pozlatili automat za šeika

Izvor: Kurir, 05.Maj.2014, 07:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Zastavi pozlatili automat za šeika

BEOGRAD - Unikat.

Luksuzni model automata M92, koji su ručno gravirali i ukrasili zlatom majstori kragujevačke fabrike „Zastava oružje“, deo je kolekcije princa prestolonaslednika Ujedinjenih Arapskih Emirata (UAE) šeika Muhameda bin Zajeda el Nahjana.

- Poslovni partner, fabrika „Internešenel golden grup“ iz UAE naručila je 10 takvih automata, i to pet zlatnih i pet srebrnih, i jedan od tih zlatnih automata, unikatni model, završio je kod >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << šeika Muhameda, deo je njegove kolekcije poslednjih nekoliko godina - rekao je direktor „Zastava oružja“ Rade Gromović i istakao da šeik Bin Zajed značajno doprinosi da se saradnja sa UAE podigne na viši nivo.

Ručno gravirano oružje, čija cena, ako sadrži srebro i zlato, dostiže iznos od 25.000 evra, kragujevačka fabrika plasira na tržište 40 zemalja.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.