U Zagrebu pustili grejanje građanima na +30! ŠOU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Avg.2018, 23:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Zagrebu pustili grejanje građanima na +30! ŠOU!

"U stanu je bilo toplije nego napolju"

Dok temperature prelaze 30 stepena Celzijusa, hrvatsko HEP-Toplinarstvo odlučio je da puni instalacije centralnog grejanja zbog čega su nekim stanarima zagrebačke Savice radijatori bili užareni.

Konkretno, radi se o zgradama na adresi Vladimira Ruždjaka 9a i 9b kojima je stiglo saopštenje da će se danas u 9 sati ujutru vršiti punjenje instalacija pogonskom vodom zbog čega moraju da otvore ventile na broj 5, odnosno maksimalno.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
U HEP-u su odgovorili da se punjenje izvodi leti jer bi u suprotnom došlo do prevelike gužve kad bi svi počeli s punjenjem instalacija u isto vreme. Inače, krajnji rok za izvođenje svih radova je 1. septembra jer od 15. septembra počinje razdoblje spremnosti za grejnu sezonu i početak grejanja.

- Išla sam ujutru u 9 sati na plac i kad sam se vratila u stan bilo je grozno. Radijatori su bili užareni, a u stanu je bilo toplije nego napolju. Nepodnošljivo zaista, nisam znala šta da radim. Tako je bilo do podneva, a onda su radijatori počeli da se hlade. Znam da je punjenje potrebno, ali otkud baš sada? Inače se to radi u septembru kad je malo hladnije - požalila se jedna od stanara.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.