U Valjevu isplaćeno 8,5 miliona za ujede pasa

Izvor: Studio B, 23.Nov.2013, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Valjevu isplaćeno 8,5 miliona za ujede pasa

U Valjevu je na ime odštete građanima koje su ujeli psi lutalice tokom 2013. isplaćeno 8,5 miliona dinara, javili su lokalni mediji.

Mediji su preneli izjavu direktora Gradske čistoće "Vidrak", Janka Gagića da je taj novac isplaćen na osnovu 72 sudske presude, te da podneto novih 58 zahteva za naplatu štete.

U "Vidraku" tvrde kako medju onima koji su dobili odštetu ima i gradjana koje je ujeo komšijski pas, ali su tvrdili da ih je ujela lutalica.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B <<
Prema rečima Gagića, sve je više zahteva za odštetu iz valjevskih sela, u kojima se traži novac zbog toga što su im psi lutalice poklali stada ovaca, iako je često reč o psima koji imaju vlasnike, što nije lako dokazati.

Komunalna inspekcija procenjuje da na valjevskim ulicama ima preko 300 pasa lutalica. Svih 180 mesta u azilu za pse, u selu Zlatarić, je popunjeno. 

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Valjevo: Milioni odštete za ujede pasa

Izvor: Vesti-online.com, 23.Nov.2013

U Valjevu je na ime odštete građanima koje su ujeli psi lutalice tokom 2013. isplaćeno 8,5 miliona dinara. ..Ujede ih komšijski pas, oni prijave lutalicu jer glrad plaća  ..Mediji su preneli izjavu direktora Gradske čistoće "Vidrak", Janka Gagića da je taj novac isplaćen na osnovu 72 sudske...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.