U VEZI SI SA PSIHOPATOM? 5 znakova da je to gotovo ISTINA

Izvor: NaDlanu.com, 10.Mar.2016, 23:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U VEZI SI SA PSIHOPATOM? 5 znakova da je to gotovo ISTINA

Prepoznajte prave osobine psihopate.

Neverovatno je šarmantan

Neki ljudi su prirodno šarmantni, to je sigurno, ali ovo nije onaj prirodni šarm, ovo je usiljeni, lažni šarm koji se pali kao na daljinski kada je to potrebno.

Zaljubljen je u sebe

On je najbolji, on je najljepši i sve što on radi je bolje od onoga što rade drugi? Ovo za njega možete reći ti ili njegova mama, a frajer koji to govori za samog sebe je totalni psiho!
>> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com <<
Stalno laže

Oko velikih stvari ali i oko onih sasvim malih. Tipičan primer je frajer koji jedan dan kaže jedno, drugi dan nešto drugo, a treći dan poriče da je rekao išta od toga.

Nikad nije kriv

Kad si ti nešto skrivila, ti si kriva, a kad je nešto skrivio on… krivi su svi osim njega, pogotovu ti. Neprihvatanje mogućnosti da je možda on kriv za nešto je čisti znak da je pravi psihopata.

Nema saosećanja za druge

Kad se nekome dogodi nešto ružno, krajnje je nezainteresovan i uopšte mu nije stalo. Važan je jedino on, a ako se nije dogodilo njemu, uopšte ne želi da priča o tome.

Izvor: nadlanu

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.