U Srbiji sutra promenljivo vreme

Izvor: S media, 07.Maj.2012, 17:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Srbiji sutra promenljivo vreme

U Srbiji će sutra biti malo svežije, ujutru i pre podne pretežno oblačno, ponegde sa kišom, a popodne se očekuje razvedravanje uz mogućnost redje pojave lokalnih pljuskova, najavio je danas Hidrometeorološki zavod Srbije.

Vetar će biti slab do umeren severozapadni. Minimalna temperatura će se kretati od sedam do 13, a maksimalna od 19 do 24 stepena Celzijusovih.

U Beogradu će biti malo svežije, ujutru i pre podne pretežno oblačno uz mogućnost >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << kratkotrajne kiše, a posle podne će doći do razvedravanja uz mogućnost pojave lokalnih pljuskova u pojedinim delovima grada.

Vetar će biti slab do umeren severozapadni. Minimalna temperatura oko 13, maksimalna oko 21 stepen Celzijusovih.

U Srbiji će do subote pretežno biti sunčano i toplije, a od nedelje promenljivo oblačno i nestabilno sa čestom pojavom kiše, pljuskova i grmljavine. Početkom naredne sedmice biće svežije.

U Beogradu će do subote biti pretežno sunčano i toplije. Od nedelje promenljivo oblačno i nestabilno sa čestom pojavom kiše, pljuskova i grmljavine, a početkom naredne sedmice i svežije.

Vremenske prilike u utorak mogu imati nepovoljan uticaj na kardio i cerebro vaskularne bolesnike i reumaticare.

Očekuju se blaži oblici uobičajenih meteoropatskih reakcija.

(Beta)

Foto: Guliver/thinkstock

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.