U Srbiji sutra pretežno sunčano i toplije

Izvor: B92, 10.Jun.2018, 23:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Srbiji sutra pretežno sunčano i toplije

U Srbiji će sutra biti pretežno sunčano i toplije, saopštio je RHMZ.

Od sredine dana u Banatu i brdsko-planinskim predelima očekuju se lokalni razvoj oblačnosti i kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom.

Vetar će biti slab, promenljiv. Najniža temperatura od 14 do 20 stepeni, najviša dnevna od 28 do 32 stepena.

U Beogradu sutra takođe pretežno sunčano i toplije. Duvaće slab i promenljiv vetar. Jutarnja temperatura oko 20, najviša oko 31 stepena.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
U utorak sunčano i veoma toplo, u većini mesta od 32 do 34 stepena, posle podne uz kratkotrajne pljuskove s grmljavinom na jugozapadu i zapadu zemlje. U sredu promenljivo i nestabilno, sa češćom pojavom kiše, pljuskova i grmljavine. Od srede se očekuje postepeni pad temperature.

Očekuje se relativno povoljnija biometeorološka situacija, a određen oprez savetuje se srčanim bolesnicima. Glavobolja, nesanica i zamaranje moguće su meteoropatske reakcije.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Danas sunčano, do 32 stepena

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Jun.2018, 00:12

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i toplije, a od sredine dana u Banatu i brdsko-planinskim predelima Srbije uz lokalni razvoj oblačnosti kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom...Duvaće slab, promenljiv vetar. Najniža temperatura biće od 14 do 20, najviša dnevna od 28 do 32 stepena , saopštio...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.