Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Okt.2018, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Srbiji sutra oblačno, toplo i vetrovito

U Srbiji će sutra biti umereno oblačno sa sunčanim periodima.

Na zapadu, jugozapadu i jugu Srbije uz nešto više oblačnosti, kratkotrajne kiše ili pljuskova sa grmljavinom, a na istoku i jugoistoku pretežno sunčano, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Vetar će biti slab i umeren, u košavskom području i na planinama istočne Srbije i jak, jugoistočni, a na jugu Banata povremeno sa olujnim udarima, posle podne i uveče u slabljenju. Najniža temperatura >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << u većini mesta kretaće se od šest do 15, a najviša od 21 do 26 stepeni Celzijusa.

U Beogradu će sutra biti umereno oblačno, toplo i vetrovito, sredinom dana i posle podne sa sunčanim periodima. Vetar će biti umeren i jak, jugoistočni, posle podne i uveče u slabljenju. Najniža temperatura biće oko 15, a najviša oko 24 stepena Celzijusa.

U Srbiji će u ponedeljak na istoku i jugoistoku biti pretežno sunčano, u ostalim krajevima promenljivo oblačno, ponegde sa kratkotrajnom kišom ili pljuskom sa grmljavinom, uglavnom na zapadu, jugozapadu i jugu Srbije. Zatim do kraja nedelje predviđa se pretežno sunčano, u sredu i četvrtak u košavskom području umeren i jak jugoistočni vetar. Temperatura će biti oko, ili malo iznad prosečnih vrednosti za ovo doba godine.

U Beogradu se predviđa slično vreme u istom periodu.

Biometeorološka prognoza za nedelju, 7. oktobar 2018:

Biometeorološka situacija može nepovolјno uticati na kardio i cerebrovaskularne bolesnike, a izvesne tegobe su moguće i kod osoba sa osetlјivim nervnim sistemom. Kod meteoropata moguća je nervoza, pospanost i bolovi u mišićima.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.