U Srbiji sutra oblačno, temperatura i do minus 12

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Jan.2019, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Srbiji sutra oblačno, temperatura i do minus 12

U Srbiji će sutra biti oblačno vreme, uz jutarnji mraz i maglu, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).Tokom prepodneva u centralnoj i južnoj Srbiji umereno sa sunčanim periodima.

Provejavanje slabog snega očekuje se na severu zemlje.

Vetar slab do umeren jugozapadni, uveče u skretanju na zapadni. Jutarnja temperatura od minus 12 do minus pet, najviša dnevna od minus tri na jugu do tri na severu.

U Beogradu sutra ujutru umeren, na širem >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << području grada i jak mraz. Tokom dana umereno i potpuno oblačno i malo toplije. Vetar slab do umeren jugozapadni, uveče u skretanju na zapadni. Najniža temperatura ;od minus 10 do minus pet, a najviša temperatura oko dva.

U Srbiji od nedelje toplije vreme. U nedelju umereno do potpuno oblačno i u većini mesta suvo vreme. U ponedeljak oblačno, sa kišom i snegom.

Biometeorološke prilike su nešto povolјnije, ali se osobama sa cerebrovaskularnim, srčanim i disajnim tegobama savetuje oprez. Kod meteoropata mogući su glavobolјa, promenlјivo raspoloženje i bolovi u mišićima.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ujutru će SVE DA PUCA OD MRAZA! Još sutra da IZDRŽIMO HLADNOĆU pa stiže malo LEPŠE VREME

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jan.2019

Republički hidrometeorološki zavod upozorio je da će sutra u Banatu i centralnim predelima Srbije biti jak mraz sa temperaturama od -12 do - 5 stepeni!..Naoblačenje koje će pre podne zahvatiti severne delove zemlje posle podne proširiće se i na ostale predele, a samo će tokom prepodneva u centralnoj...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

U Srbiji danas oblačno vreme, temperatura od minus 12

Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Jan.2019, 11:10

U Srbiji će danas biti oblačno vreme, uz mraz i maglu tokom jutra, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ)...Tokom prepodneva u centralnoj i južnoj Srbiji umereno oblačno sa sunčanim periodima...Provejavanje slabog snega očekuje se na severu zemlje...Vetar slab do umeren jugozapadni,...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.