U Srbiji sutra oblačno i svežije vreme sa kišom

Izvor: NoviMagazin.rs, 05.Nov.2019, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Srbiji sutra oblačno i svežije vreme sa kišom

U Srbiji će sutra biti oblačno i svežije vreme sa kišom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

Na jugozapadu i u centralnim krajevima lokalno se očekuju obilne padavine uz mogućnost kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom.

Na jugoistoku zemlje veći deo dana suvo i toplo vreme.

Duvaće slab i umeren, južni i jugozapadni vetar, u skretanju na severozapadni. Jutarnja temperatura od devet do16, najviša dnevna od 16 do 23.

U >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Beogradu oblačno, svežije, povremeno sa kišom. Duvaće slab i umeren, južni i jugozapadni vetar. Dnevna temperatura od 16 do 18.

U Srbiji narednih dana toplo, sa temperaturom iznad proseka i kišom mestimično.

Biometeorološke prilike će biti relativno nepovolјne za srčane bolesnike, kao i za osobe sa psihičkim tegobama. Oprez se savetuje astmatičarima. Meteoropatske reakcije su moguće u vidu bolova u mišićima, glavobolјe i razdražlјivosti.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SPREMITE KIŠOBRANE Stiže naoblačenje, najavljeni pljuskovi sa grmljavinom, evo gde su moguće i POPLAVE

Izvor: Blic, 05.Nov.2019

Sutra će u Srbiji biti oblačno, svežije, mestimično s kišom, a najviša dnevna temperatura će se kretati od 16 do 23 stepena. RHMZ upozorava na obilne padavine u sredu i četvrtak, kao i na moguće poplave u centralnim i južnim krajevima.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.