U Srbiji pre podne oblačno, tokom dana pretežno sunčano

Izvor: Beta, 08.Dec.2019, 01:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Srbiji pre podne oblačno, tokom dana pretežno sunčano

U Srbiji će pre podne biti umereno do potpuno oblačno, uglavnom suvo i mestimično maglovito vreme, a od podneva se očekuje delimično razvedravanje, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar. Najniža temperatura biće od minus tri do četiri stepena Celzijusa, a najviša od sedam do 14 stepeni. U Beogradu će ujutro i pre podne biti umereno do potpuno oblačno i u pojedinim delovima grada maglovito, a popodne pretežno sunčano. Najniža temperatura biće oko četiri stepena Celzijusa, na periferiji grada oko nule, a najviša oko 10 stepeni. Oprez se i dalјe savetuje osobama sa srčanim obolјenjima. U jutarnjim časovima izvesne tegobe mogu osetiti i astmatičari. Smanjenje radne sposobnosti i glavobolјa su moguće meteoropatske reakcije.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Maglovito jutro, tokom dana pretežno sunčano

Izvor: Radio 021, 08.Dec.2019

U Novom Sadu u ponedeljak, nakon maglovitog jutra, tokom dana pretežno sunčano i toplo za ovo doba godine...Duvaće slab do umeren južni vetar...Minimalna temperatura 5°C, maksimalna dnevna 14°C...U utorak oblačno sa kišom. Vetar u skretanju na pojačan severozapadni. Maksimalna temperatura do...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.