U Srbiji nema bolesti ludih krava

Izvor: TvojPortal.com, 10.Jun.2011, 09:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Srbiji nema bolesti ludih krava

/vesti online/ U Srbiji nije zabeležen nijedan slučaj bolesti ludih krava saopštilo je Ministarstvo poljoprivrede pa se očekuje da Svetska organizacija za zaštitu zdravlja životinja sledeće godine Srbiji dodeli status bezbedne zemlje kada je o toj bolesti reč.


Ministarstvo i Uprava za veterinu, povodom interesovanja javnosti za mere koje se sprovode u monitoringu bolesti ludih krava obaveštavaju građane da u Srbiji nije zabeležen nijedan slučaj ovog oboljenja kod životinja, saopšteno je posle nepotvrđenih informacija da je jedna Kikinđanka obolela od kravljeg ludila.Ostatak vesti pročitajte na linku

Srbijazdravljenepostojibolestlude krave

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.