Izvor: Piplmetar.rs, 20.Dec.2023, 07:31

U Srbiji nakon maglovitog jutra s mrazom, sunčan dan

Betadanas 00:56

Foto:(BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC)
U Srbiji se nakon maglovitog jutra s mrazom očekuje umereno oblačno vreme sa sunčanim intervalima, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.
Pre podne će duvati slab južni vetar koji će posle podne oslabiti i okrenuti ka severozapadu. Najniža temperatura iznosiće od minus pet do dva stepena Celzijusova, najviša dnevna od šest do 12.
Uveče i noću oblačno vreme, u drugom delu noći na jugozapadu >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << ponegde sa slabom kišom, na planinama sa slabim snegom.
U Beogradu se ujutru očekuje slab mraz dok će tokom dana vreme biti umereno oblačno sa sunčanim intervalima.
Pre podne će duvati slab južni vetar koji će posle podne biti slab do umeren severozapadni. Najniža temperatura od minus dva do dva stepena, najviša dnevna oko osam. Uveče i noću oblačno.
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.




Povezane vesti
Najnovije
Društvo



Opširnije
Izvor: Danas.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.