U Srbiji kišovito jutro, popodne razvedravanje

Izvor: S media, 06.Nov.2012, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Srbiji kišovito jutro, popodne razvedravanje

U Srbiji će, posle oblačnog i kišovitog jutra, a u višim predelima sa snegom, sredinom dana prestati padavine i postepeno će se razvedriti, saopštio je Hidrometeorološki zavod.

Najniža temperatura biće od dva do sedam stepeni, a najviša dnevna od sedam do 12.

I u Beogradu će ujutru i pre podne biti umereno i potpuno oblačno, uz mogućnost slabe kiše. Od sredine dana postepeno će se razvedriti. Najniža temperatura biće oko sedam, a najviša >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << dnevna oko 12 stepeni Celzijusovih.

U Srbiji će u četvrtak i petak, posle mestimično maglovitih jutara, sa slabim mrazom, tokom dana preovladjivati sunčano.

Od subote do kraja perioda biće toplo, uglavnom suvo i vetrovito. Do subote temperatura u granicama proseka za ovo doba godine, zatim u porastu. U subotu, nedelju i ponedeljak vetar umeren, povremeno jak južni, jugoistočni.

I za Beograd meteorolozi najavljuju slično vreme.

Biometeorološka prognoza za sredu, 7. novembar

Biometeorološka situacija može doprineti smanjenju tegoba kod većine hroničnih bolesnika, ali se izvestan oprez savetuje astmatičarima i osobama sa labilnim nervnim sistemom. Mogući su razdražljivost, glavobolja i bolovi u mišićima.

(Beta)

Foto: Guliver/Thinkstock

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Jutro kišovito, sredinom dana razvedravanje

Izvor: JuznaSrbija.info, 07.Nov.2012, 01:31

U Srbiji će danas, posle oblačnog i kišovitog jutra, a u višim predelima sa snegom, sredinom dana prestati padavine i postepeno će se razvedriti, saopštio je Hidrometeorološki zavod.

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.