U Srbiji danas pretežno sunčano, posle podne moguća kiša

Izvor: Beta, 14.Jun.2021, 00:29

U Srbiji danas pretežno sunčano, posle podne moguća kiša

U Srbiji će ujutro biti pretežno sunčano, a tokom dana lokalno je moguća kratkotrajna kiša, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).Vetar umeren i jak, severozapadni, u istočnoj Srbiji ponegde i sa udarima olujne jačine. Najniža temperatura od devet do 14, a najviša od 18 do 23 stepena Celzijusa.U Beogradu će pre podne biti pretežno sunčano, a tokom dana promenljivo oblačno sa kratkotrajnom kišom lokalno.Vetar umeren, povremeno pojačan, severozapadni. Najniža temperatura oko 13, a najviša oko 22 stepena Celzijusa.Smirivanje vremena doprineće smanjenju tegoba kod većine hronično obolelih, a oprez se savetuje cerebrovaskularnim i nervno labilnim bolesnicima.Meteoropatske reakcije su moguće u formi neraspoloženja i smanjenja radne sposobnosti.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Uglavnom sunčano, ali pljuskovi su mogući

Izvor: B92, 14.Jun.2021

Beograd -- U Srbiji će ujutro biti pretežno sunčano, a tokom dana lokalno je moguća kratkotrajna kiša, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod...Vetar umeren i jak, severozapadni, u istočnoj Srbiji ponegde i sa udarima olujne jačine. Najniža temperatura od devet do 14, a najviša od...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.