U Španiji zaplenjeno tri tone kokaina

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Avg.2012, 20:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Španiji zaplenjeno tri tone kokaina

MADRID -

U Španiji je uhapšena 31 osoba pošto je zaplenjeno tri tone kokaina koji je stigao iz Južne Amerike na trgovačkom brodu do južne španske obale, saopštila je danas španska policija.

Sa broda "Nikolaj" danas je istovareno 100 paketa u kome je bio kokain, pošto je brod lociran na 80 kilometara od južne španske luke Kadis na obalama Atlanskog okeana.

Uhapšen je 21 Bugarin s broda , šest Kolumbijaca i četiri Španaca širom zemlje, prenela je agencija >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << AP.

Policija je saopštila da je droga utovarena na neodređenom mestu na Karibima i trebalo je da bude prebačena morskim putem do severoistočnog španskog regiona Galicija, a zatim kopnom do Madrida.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.