U Sloveniji pao sneg

Izvor: RTS, 20.Avg.2013, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Sloveniji pao sneg

Na Kredarici, ispod Triglava temperatura je pala na jedan stepen, a padao je i sneg. U drugim delovima Slovenije temperature pale na oko 15 stepeni.

Hladni talas, koji donosi osveženje u zemlje regiona, već je prošao Sloveniju, gde je ispod Triglava pao sneg.

Na Kredarici, ispod Triglava, čija je nadmorska visina 2.844 metara, temperatura je pala na jedan stepen a padao je i sneg, dok su u drugim delovima Slovenije temperature pale na oko 15 stepeni, preneo je portal >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Indeks.

Hladni talas je iz Slovenije prošle noći stigao i u Hrvatsku, a nestabilno vreme s grmljavimom bilo je lokalnog karaktera.

Osetno je zahladnelo u unutrašnjosti Hrvatske, severnom i delu srednjeg Jadrana pa je tako, na primer, u 11 sati na zapadnoj obali Istre izmereno 18 a u delu srednje Dalmacije 31 stepen.

Meteorolozi u Srbiji hladnu vazdušnu masu očekuju tokom noći, ali ne i veći pad temperature.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sneg u Sloveniji

Izvor: Blic, 20.Avg.2013

Na Kredarici u Sloveniji danas je oko 13 časova padao sneg i izmeren jedan stepen Celzijusa. ..U celoj Sloveniji su temperature pale za 10 stepeni i sada su oko 20 stepeni Celzijusa, saopštili su meteorolozi...U Ljubljani je noćas duvao jak vetar, koji je otkrio krov na Plečnikovom stadionu, bivšem...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.