U Sečnju završen nasip na Tamišu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Dec.2010, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Sečnju završen nasip na Tamišu

SEČANJ -

U desetak investicija u opštini Sečanj 2010. godine je uloženo 15 miliona evra, iz republičkih i pokrajinskih fondova, a u 2011. se planira nastavak ulaganja u nekoliko projekata, izjavio je danas predsednik te opštine Predrag Milošević.

Ocenjujući značaj ovogodišnjih investicija za razvoj te nedovoljno razvijene pogranične opštine, Milošević je u prvi plan stavio završetak izgradnje 27,6 kilometara dugog nasipa na Tamišu, od granice do Sečnja, na >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << šta se nadovezuje novi most, čiji je završetak planiran za mart 2011.

Značajna ulaganja bila su i u rekonstrukciju i proširenje puta od Sečnja do međunarodnog prelaza Jaša-Tomić- Fenj, čije otvaranje se odavno najavljuje i odlaže, u očekivanju da rumunska strana ispuni kriterijume šengenske komisije.

Do maja naredne godine najavljuje se i završetak radova i otvaranje industrijske zone u Sečnju, kao i završetak radova na dalekovodu od Torka do Sečnja, posebno značajnog za nesmetan rad industrijskih pogona.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.