U Sarajevu još nije postignut dogovor

Izvor: Blic, 18.Jan.2014, 00:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Sarajevu još nije postignut dogovor

Na sastanku političkih lidera iz BiH sa evropskim komesarom za proširenje Štefanom Fileom u Sarajevu još nije postignut očekivani napredak, jer su učesnici ostali kod ranije iznesenih predloga za provođenje odluke "Sejdić-Finci". Štefan File

Nakon polučasovne pauze, razgovori su nastavljeni oko 18.30 časova.

U Sarajevu je oko 15.00 časova počeo sastanak komesara za proširenje EU Štefana Filea i lidera sedam vodećih političkih partija u BiH o rešavanju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pitanja "Sejdić-Finci" i pronalaženju načina da se BiH pokrene na evropskom putu.

Sastanku prisustvuju iz SNSD-a Milorad Dodik i Željka Cvijanović, iz SDS-a Mladen Bosić i Mirko Šarović, iz SDA Bakir Izetbegović i Šefik DŽaferović, iz HDZ-a BiH Dragan Čović i Borjana Krišto, iz HDZ-a 1990 Martin Raguž i Veso Vegar, iz SDP-a Zlatko Lagumdžija, te iz SBB-a BiH Fahrudin Radončić.

Sastanku prisustvuje i zamenik pomoćnika američkog državnog sekretara Hojt Ji.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.