U Šapcu otvorena još jedna italijanska fabrika

Izvor: Beta OMS, 16.Okt.2019, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Šapcu otvorena još jedna italijanska fabrika

U Šapcu je otvorena još jedna italijanska kompanija "Refrion", dvanaesta po redu, u čijem će proizvodnom pogonu do kraja godine posao pronaći 45 Šapčana, a trenutna plata je 55.000 dinara.Kompanija se bavi proizvodnjom rashladne i ventilacione opreme, a svi proizvodi izvoze se u Evropsku uniju.David Tomasin, generalni direktor novootvorene kompanije, pohvalio je saradnju sa predstavnicima Grada Šapca i najavio proširenje proizvodnje do kraja godine."Imamo dugogodišnje iskustvo sa gradom Šapcem, prvi projekat je realizovan 2007. godine potom je saradnja nastavljena na obostrano zadovoljstvo. Da bismo proizvodili bio nam je potreban veliki objekat kao ovaj u kojem se nalazimo. Ovo je odlična lokacija za uvoz i izvoz tako da je pozicija objekta na odličnom mestu. Za sada imamo 20 radnika, ali do kraja godine planiramo proširenje i planiramo da u proizvodnom pogonu do tada radi izmedju 40 i 45 radnika”, rekao je Tomasin.Kompanija se nalazi u Slobodnoj zoni kod Robno-transportnog centra Šabac."Refrion" je danas posetio gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović koji je istakao da će zdrava konkurencija podići cenu rada u Šapcu i naglasio da novootvorena firma nije dobila nijednu vrstu subvencija. "Evo vidite šta se sve može desiti kada otvoreno razgovarate sa ljudima i kada pustite ljude da se bave svojim poslom ...

Nastavak na Beta OMS...






Povezane vesti

JOŠ JEDNA ITALIJANSKA FABRIKA U ŠAPCU Kompletna proizvodnja ide u EU

Izvor: Blic, 16.Okt.2019

U Šapcu je otvorena još jedna italijanska kompanija - "Refrion", u čijem će proizvodnom pogonu do kraja godine posao pronaći 45 Šapčana, a trenutna plata je 55.000 dinara. Kompanija se bavi proizvodnjom rashladne i ventilacione opreme, a svi proizvodi izvoze se u Evropsku uniju.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta OMS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta OMS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.