U SUBOTU ŠETNJA ZA ZORANA

Izvor: Kurir, 06.Mar.2012, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U SUBOTU ŠETNJA ZA ZORANA

BEOGRAD - Liberalno demokratska partija (LDP) saopštila je da će ove godine "Šetnju za Zorana" organizovati u subotu, 10. marta, u znak sećanja na premijera Srbije Zorana Đinđića, koji je ubijen 12. marta 2003. godine.

BEOGRAD - Liberalno demokratska partija (LDP) saopštila je da će ove godine "Šetnju za Zorana" organizovati u subotu, 10. marta, u znak sećanja na premijera Srbije Zorana Đinđića, koji je ubijen 12. marta 2003. godine.

"Šetnja u >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << subotu je skup gde se pokazuje poštovanje prema jednom čoveku, životu i politici, inspirisana potrebom građana Srbije da ono što danas radimo bude usmereno na jedan cilj" da uradimo sve što je potrebno da više nikada ne bude kasno", navodi se u saopštenju.

LDP je naveo da će "pokretačka snaga" šetnje u subotu biti Đinđićev citat koji kaže da će "Srbija biti bolja nego što jeste ako svi budemo bolji nego što jesmo".

Ta stranka je istakla da je "istina o Zoranu, njegovom značaju za ideju i energiju moderne Srbije bila ključni motiv zbog kog svake godine Beogradom nosimo sećanje na gubitak koji je Srbija doživela u martu 2003. godine".

LDP je pozvao građane da u subotu budu na ulicama Beograda, pokažu svoju emociju prema politici Zorana Đinđića i Vlade koju je vodio i pridruže se šetnji.

"Šetnja je uvek bila snaga takve ambicije i volje među građanima koji razumeju koliko je važno da u ovom vremenu nađemo odgovore koji bi bili na tragu one posvećenosti vrednostima bolje, ljudskije, efikasnije i fer Srbije koja je politički motivisala i Zorana Đinđića", naveo je LDP.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Šetnja za Zorana" zakazana za subotu

Izvor: Radio 021, 06.Mar.2012

Liberalno demokratska partija saopštila je danas da će "Šetnju za Zorana" organizovati u subotu, 10. marta, i na tom skupu pokazati poštovanje prema nekadašnjem premijeru Srbije Zoranu Đinđiću.

Nastavak na Radio 021...

„Šetnja za Zorana“ u subotu

Izvor: Danas, 06.Mar.2012

Liberalno-demokratska partija ove godine će tradicionalnu „Šetnju za Zorana“ organizovati u subotu, 10. marta. U saopštenju LDP se navodi da je pokretačka snaga događaja koji organizuju citat Zorana Đinđića koji kaže da će „Srbija biti bolja nego što jeste ako svi budemo bolji nego što...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.