U Republici Srpskoj 86 novozaraženih

Izvor: B92, 15.Jul.2020, 11:46

U Republici Srpskoj 86 novozaraženih

U poslednja 24 sata u Republici Srpskoj je evidentirano 86 novozaraženih koronavirusom, saopštio je Institut za javno zdravlje.

Radi se o 46 muških i 40 ženskih osoba, od kojih je 18 mlađe, 62 srednje i šest osoba starije životne dobi.

Prema mestu prebivališta, 30 osoba je iz Banjaluke, osam iz Višegrada, sedam iz Istočnog Novog Sarajeva, šest iz Istočne Ilidže, pet iz Foče, četiri iz Rogatice, po tri iz Kotor Varoša i Laktaša, po dve iz Doboja, Dervente, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Modriče, Mrkonjić Grada, Pala, Srpca i Teslića, po jedna iz Berkovića, Gacka, Kneževa, Prijedora, Petrova i Prnjavora.

Prijavljen je jedan smrtni slučaj, a reč je o muškarcu srednje životne dobi iz Istočnog Sarajeva.

Do sada je u Republici Srpskoj potvrđeno 3.340 slučaja virusa korona, a preminulo je ukupno 142 osobe kod kojih je potvrđen test na novi koronavirus.

U Republici Srpskoj, od novog virusa korona, do sada se oporavilo ukupno 1.710 osoba. Na SARS-CoV-2 testirano je ukupno 42.581 osoba.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

U Republici Srpskoj 86 novozaraženih i jedan smrtni slučaj

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Jul.2020

U poslednja 24 sata u Republici Srpskoj je evidentirano 86 novozaraženih korona virusom, saopštio je Institut za javno zdravlje...Radi se o 46 muških i 40 ženskih osoba, od kojih je 18 mlađe, 62 srednje i šest osoba starije životne dobi...Prema mestu prebivališta, 30 osoba je iz Banjaluke, osam...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.