Izvor: B92, 04.Mar.2001, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U PONEDELJAK POSTEPENO NAOBLACENJE, MESTIMICNO PADAVINE

U Jugoslaviji ce se, prema prognozi Saveznog hidrometeoroloskog zavoida, u nedelju zadrzati umereno oblacno i vetrovito u vecem delu zemlje. Slaba kisa u Crnoj Gori i na severu Srbije, pojacan juzni i jugoistocni vetar. Najvisa dnevna temperatura od 16 do 22, a u Timockoj krajini oko 10, na primorju oko 16 stepeni.

Prognoza vremena za Jugoslaviju za ponedeljak: ujutru i pre podne u vecem delu zemlje zadrzace se umereno oblacno i suvo vreme sa umerenim i pojacanim juznim i jugoistocnim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vetrom. Tokom dana ocekuje se postepeno naoblacenje mestimicno sa kisom i snegom na planinama, najpre na zapadu i severu Srbije i u Crnoj Gori, a do kraja dana u celoj zemlji. U drugom delu dana pocece da duva severozapadni vetar i na severu Srbije bice u pojacanju. Jutarnja temperatura od 5 do 10, u Timockoj krajini oko 2, a na jugu Crne Gore od 14 do 14 stepeni. Maksimalna dnevna temperatura od 8 do 15, na primorju do 18 stepeni.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.