U Novom Pazaru ukinuta vanredna situacija

Izvor: SandzakPress.net, 09.Okt.2020, 15:55

U Novom Pazaru ukinuta vanredna situacija

Gradski štab za vanredne situacije donio je odluku o ukidanju vanredne situacije na teritoriji Novog Pazara, uz apel građanima da se u potpunosti pridržavaju mjera i preporuka Kriznog štaba, saopšteno je iz gradske uprave Novog Pazara. Kako je navedeno Gradski štab za vanredne situacije na današnjoj sjednici usvojio je zahtjev Opšte bolnice u Novom Pazaru za finansiranje rekonstrukcije prostoija za Covid ambulante i proširenje Infektivnog odjeljenja. Za ovu svrhu grad će izdvojiti sredstva >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << od 5.188.980 dinara. Takođe, usvojen je prijedlog Doma zdravlja o izvođenu hitnih radova za potrebe formiranja novih Covid ambulanti u ukupnom iznosu od 2.100.410 dinara. Zbog pandemije COVID-19 u Novom Pazaru je vanredna sotuacija uvedena 25. juna. (Snews) The post U Novom Pazaru ukinuta vanredna situacija appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Novom Pazaru ukinuta vanredna situacija

Izvor: Danas, 09.Okt.2020

Gradski štab za vanredne situacije u Novom Pazaru ukinuo je danas vanrednu situaciju, apelujući na gradjane da se u potpunosti pridržavaju mera i preporuka Kriznog štaba.

Nastavak na Danas...

U Novom Pazaru UKINUTA vanredna situacija

Izvor: Blic, 09.Okt.2020

Gradski štab za vanredne situacije doneo je odluku o ukidanju vanredne situacije na teritoriji Novog Pazara, uz apel građanima da se u potpunosti pridržavaju mera i preporuka Kriznog štaba.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.