U Novom Pazaru preminuo covid pacijent iz Tutina

Izvor: SandzakPress.net, 05.Avg.2021, 12:07

U Novom Pazaru preminuo covid pacijent iz Tutina

U Opštoj bolnici u Novom Pazaru juče je od posledica korona virusa preminio jedan pacijent iz Tutina, saopštio je danas Štab za vanredne situacije. Hospitalizovana su dva nova pacijenta, iz Sjenice i Tutina, pa su na bolničkom lečenju trenutno tri osobe. U Domu zdravlja urađena su 23 pregleda, od kojih se 20 pacijenata sa simptomima ovog virusa prvi put javilo lekaru. Od 15 brzih antigenskih testova iz brisa nosa jedan je pozitivan, dok su rezultati PCR testova potvrdili prisustvo virusa >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << kod tri novozaražena pacijenta. U Zavodu za javno zdravlje kažu da u Novom Pazaru još nije zabeležen delta virus, ali i dalje apeluju na oprez i poštovanje protivepidemijskih mera. Prema poslednjim podacima u ovom gradu je prvom dozom vakcinisano 20.341 građana, dok je potpuno imunizovano njih oko 19.000. Izvor: Radiostoplus The post U Novom Pazaru preminuo covid pacijent iz Tutina appeared first on Sandžak PRESS.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Od posledica korona virusa preminuo pacijent iz Tutina

Izvor: Danas, 05.Avg.2021

U Opštoj bolnici u Novom Pazaru juče je od posledica korona virusa preminuo jedan pacijent iz Tutina, saopštio je danas Štab za vanredne situacije.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.