U Mitrovici kapitalna ulaganja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Apr.2010, 20:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Mitrovici kapitalna ulaganja

SREMSKA KAMENICA - Fond za kapitalna ulaganja Vojvodine do sada je izdvojio milijardu i 300 hiljada dinara za infrastrukturna ulaganja u opštinu Sremska Mitrovica.

Samo tokom ove godine određena su sredstva u iznosu od 350 miliona dinara za održavanje putne mreže i razvoj industrijske zone.

Fond za kapitalna ulaganja Vojvodine izdvojio je 10 miliona dinara za izgradnju kanalizacione mreže u Mačvanskoj Mitrovici i 40 miliona za Laćarak.

Za izgradnju putne mreže >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << predviđeno je 220 miliona i ta sredstva utrošena su na rekonstrukciju pedesetak ulica i manjih saobraćajnica u toj opštini.

Još 300 miliona biće namenjeno za radove u putnoj infrastrukturi u Sremskoj Mitrovici tokom ove godine. postoje dve potpuno komunalno opremljene industrijske zone, istakao je Bojan Gavrić, direktor Direkcije za izgradnju grada

Ove godine u gradsku plažu direkcija ulaze oko pet miliona dinara za izgradnju javnih toaleta i kanalizacione mreže, radovi bi trebalo da budu završeni do 1. juna odnosno početka kupališne sezone.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.