U Kardifu večeras koncert pozvećen Majklu Džeksonu

Izvor: Blic, 08.Okt.2011, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Kardifu večeras koncert pozvećen Majklu Džeksonu

U Kardifu će večeras biti održan koncert posvećen pop zvezdi Majklu Džeksonu pod nazivom "Majkl zauvek" (Michael Forever).

Na koncertu će nastupiti Kristina Agilera, Smoki Robinson, Gledis Najt, Leona Luis i Si Lo Grin.

Organizator koncerta Kris Hant rekao je da očekuje "spektakularni koncert".

Očekuje se da će na koncert doći članovi porodice Džekson, ali su dva Majklova brata kritikovali vreme održavanja koncert, jer se poklapa sa sudjenjem >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Džeksonovom lekaru Konradu Mariju optuženom za ubistvo iz nehata.

Majkl Džekson je pronadjen mrtav u svom domu 25. juna 2009. godine.

Povezane vesti: Džejmi Foks domaćin koncerta "Majkl zauvek" Bijonse na koncertu u čast Majkla Džeksona Grupa "Kis" ipak ne nastupa na koncertu u čast Majkla Džeksona Kristina Agilera i Si Lo Grin pevaju u Džeksonovu čast

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.