U KNIĆU UPECAN SOM OD DVA METRA

Izvor: Kurir, 09.Okt.2010, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U KNIĆU UPECAN SOM OD DVA METRA

KNIĆ - Ribolovac Miroslav Busarac iz Knića ulovio je na Gružanskom jezeru soma dugog dva metra i teškog 57 kilograma. Kapitalac je ulovljen u noći petak na subota standardnim priborom, a mamac je bio keder, ribica sunčica.

Izvlačenje ribe trajalo je 45 minuta, a ribolovcu je u tome pomagalo joAš nekoliko kolega. Busarcu je ovo treći kapitalac u poslednja dva meseca, a prethodna dva soma, upecana na malu babušku, bila su teža od 50 kilograma.

Ribolovac iz Knića je pre dve sedmice na istom mestu na Gružanskom jezeru ulovio kapitalca teškog 56 kilograma.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ulovljen som od dva metra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Okt.2010, 06:06

KNIĆ -..Ribolovac Miroslav Busarac iz Knića ulovio je na Gružanskom jezeru soma dugog dva metra i teškog 57 kilograma...Kapitalac je ulovljen u noći petak na subota standardnim priborom, a mamac je bio keder, ribica sunčica...Izvlačenje ribe trajalo je 45 minuta, a Busarcu je u tome pomagalo još...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.