U Jablaničkom okrugu petoro novozaraženih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jun.2021, 10:13

U Jablaničkom okrugu petoro novozaraženih

Prema podacima Zavoda za javno zdravlje Leskovac, na teritoriji Jablaničkog okruga u poslednja 24 sata registrovano je pet novih slučajeva zaraze virusom korona.

U pitanju su četiri osobe iz opštine Vlasotince i jedna iz opštine Lebane.

Trenutno se iz laboratorija čekaju dva rezultata sa Jablaničkog okruga za lica koja su uzorkovana u Zavodu za javno zdravlje Leskovac, Opštoj bolnici Leskovac i domovima zdravlja Jablaničkog okruga u prethodnim danima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

U Nišu i Jablaničkom okrugu još po dvoje novozaraženih, u Pčinjskom okrugu opet bez novih slučajeva

Izvor: JužneVesti.com, 17.Jun.2021, 10:06

Prema poslednjem izveštaju niškog Doma zdravlja, juče je na kovid testirano 195 ljudi, a dvoje je bilo pozitivno. U Jablaničkom okrugu su novozaražene dve osobe, pokazuju podaci leskovačkog Zavoda za javno zdravlje, dok u Pčinjskom okrugu opet nije bilo novih slučajeva...U kovid ambulantama niškog...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.