U Jablaničkom okrugu jedan novozaraženi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Jun.2021, 18:36

U Jablaničkom okrugu jedan novozaraženi

Prema poslednjim podacima Zavoda za javno zdravlje Leskovac, na teritoriji Jablaničkog okruga registrovan je samo jedan novi slučaj zaraze virusom korona, a u pitanju je osoba iz opštine Vlasotince.

Trenutno se iz laboratorija čekaju 34 rezultata sa Jablaničkog okruga, za lica koja su uzorkovana u Zavodu za javno zdravlje Leskovac, Opštoj bolnici Leskovac i domovima zdravlja Jablaničkog okruga u prethodnim danima.
Pogledaj vesti o: Leskovac,   Coronavirus

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

U Jablaničkom okrugu dve osobe pozitivne , obe iz Vlasotinca

Izvor: JUGpress.com, 20.Jun.2021, 14:32

VLASOTINCE..U poslednja 24 sata od 139 rezultata (od toga za grad Leskovac 84), dva rezultata su sa pozitivnim nalazom...Dve osobe , kod kojih je potvrdjena korona, su sa teritorije opštine Vlasotince, jedna je zaposlena a druga penzioner...I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.