Izvor: Nezavisne Novine, 11.Jul.2017, 22:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Drini se utopili deda i unuk

BEOGRAD - U reci Drini danas su se utopili S.S star 63 godine i njegov četrnaestogodišnji unuk M. S., javio je RTS. Nesreća se dogodila u mačvanskom selu Salašu Crnobarskom.

Dječak se sa mlađim bratom kupao u rijeci i kada su doplivali u tzv. "živu vodu" kako Mačvani zovu dio ove ćudljive reke, počeli su da se dave, navodi RTS.

U pomoć je pritekao njihov deda, sa kojim su došli na plažu. On je izvukao na obalu i spasao mlađeg unuka, ali kada se vratio po starijeg, voda ih je obojicu odnijela.

Tokom potrage, mještani su najprije pronašli tijelo dječaka, koje je odmah poslato na obdukciju, dok je telo S. S. pronađeno tri sata kasnije.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Utopili se deda i unuk

Izvor: Radio 021, 11.Jul.2017

U Drini su se danas utopili S.S. star 63 godine i njegov četrnaestogodišnji unuk M.S...Nesreća se dogodila u mačvanskom selu Salašu Crnobarskom...Dečak se sa mlađim bratom kupao u reci i kada su doplivali u tzv. "živu vodu", kako Mačvani zovu deo ove ćudljive reke, počeli su da se dave...U...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.