U Danu uživo o rešavanju pitanja nestalih

Izvor: N1 televizija, 15.Avg.2018, 13:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Danu uživo o rešavanju pitanja nestalih

Tema Dana uživo je rešavanje pitanja nestalih, kao jednog od najvažnijih pitanja između Srbije i Hrvatske. Da li će, bez obzira na zaoštrene odnose između te dve zemlje, na tom problemu nastaviti da se radi?

Da li je moguće to pitanje depolitizovati s obzirom na neslaganja po pitanju pitanja iz prošlosti i samog broja nestalih Srba i Hrvata pitamo novoimenovanog specijalnog izaslanika predsednika Srbije Aleksandra Vučića za rešavanje pitanja nestalih sa Republikom Hrvatskom >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Verana Matića i Draganu Đukić iz Udruženja poginulih i nestalih "Suza".

Zašto se u novom Nacrtu zakona o zaštiti podataka o ličnosti nisu našle sugestije i zamerke Poverenika i velikog broja učesnika javne rasprave. Zašto nevladin sektor smatra da bi taj Nacrt mogao ozbiljno da ugrozi zaštitu ljudskih prava. Gost Dana uživo je Danilo Krivokoapić iz Fondacije Share.

Prajd Info Centar koji počinje sa radom u četvrtak prvi je javni prostor u centru grada u kojem će građani svakog dana moći da se informišu o Beograd Prajdu i aktivnostima koje sprovode organizacije koje se bave pravima LGBT zajednice.

Uživo smo i na Beer festu koji počinje večeras.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.